Tel: +86-574-87852338
E-mail: dustin@hltnb.com
Dom > Novosti > Sadržaj
Кина-Европа железница (Наннинг-Ханои) експрес повећава се у Вијетнам

aLBY-fxypiqy2712173.jpg

Кина Невс Сервице, Наннинг, 12. априла (Репортер Јианг Ксуелин) Танг Водич, заменик директора шпедитерске канцеларије Кинеске националне жељезнице Наннинг Буреау Гроуп, представљен је 12. двогодишња, Кина-европска жељезница (Наннинг-Ханои) прекогранични контејнер логистика возова показала је позитиван раст, Вијетнам Увоз робе је порастао. У марту је извршено укупно 39 возила и враћено је 3 возила у шестом реду, 93 возила у укупном броју од 132 возила, што је за 60 возила више од 72 возила у фебруару.

Од 10. априла 2018. године, прекогранични контејнерски возови у Ханоју (Пингкианг) у Наннингу имали су укупно 25 колона, од којих су 7 на путу, а 18 на повратку, од којих су 3 вијетнамска контејнерска роба који је пролазио Кину у Европу.

Ли Нингкин, генерални директор кинеске железничке контејнера Наннинг Бранцх, изјавио је у интервјуу да је након отварања прекограничне линије контејнерских линија Кина-Европа (Наннинг-Ханој), Кинески жељезнички контејнер Наннинг Бранцх, који је одговоран за организовање понуде открио је да Вијетнам користи Централну Европу. Колона је врло позитивна. Вијетнамски департман Вијетнам је активно организовао испоруку робе. Ово је такође главни разлог зашто је прекогранична класа "Наннинг-Ханој" постигла двосмерно раздвајање.

28. новембра 2017. године, први пут прекогранични контејнерски воз за Кинеско-европску жељезницу (Наннинг-Ханои) у Гуангки Схоузхенг-у успешно је покренут из Гуангки Наннинг Соутх Статион. Три дана касније, 1. децембра, повратни воз из Ханоја у Вијетнам је био из Гуангксија. Пингкианг жељезничка железничка станица ступа у земљу глатко.

Ли Нингкин је изјавио да је "прекогранични контејнерски воз Наннинг (Пингкианг) -Ханои" важан дио кинеско-европских возова, и продјео је на златни канал између Вијетнама и Асеан, транзитујући Кину у трећу земљу као што је Европа и добила је кинеску и вијетнамску владу. Департмани и жељезничке службе приписали су велику важност новој оперативној мапи међународног железничког саобраћаја који је 10. априла управо примијенила Кинеска национална жељезничка корпорација. У складу са новом оперативном картом, прекогранични контејнерски воз од Наннинг-Ханои редовно ради сваке седмице. Према расту Бан Леи-а у марту и тренутној ситуацији, прекогранични возови између Кине и Вијетнама и даље ће показивати брзи раст након уласка у априлу. Ускоро ће се отворити за сљедећи дан, а очекује се да ће у другој половини године постићи дневне наставе.

Ли Нинг је рекао: "Наннинг (Пиаокианг) - Ханои". Након отварања прекограничних контејнерских возова, модел организације "Кина-Вијетнам +" је формирао модел "Кина-Вијетнам +". То је био збирни и дистрибутивни чвор Јужне Кине и Вијетнама као прекограничне класе између Кине и Вијетнама. Контејнери су реорганизовани у "Наннинг-Ханои". Форму прекограничних контејнерских возова организованих од стране класе "Кина-Вијетнам +" поздравили су и прихватили све више и више компанија. То је кооперативни и победнички покрет.