Tel: +86-574-87852338
E-mail: dustin@hltnb.com
Dom > Izložba > Sadržaj
Постављање станица у жељезничком контејнеру у Кини

У Кини је планирано 18 главних жељезничких контејнера , које су само професионалне центри за контејнерске услуге. То су контејнерски центри за дистрибуцију контејнера и возови до места поријекла. Имају потпуну листу уређивања, утовар и истовар, услуге подршке логистици, прање и поправку кутија. Услови, увозна и извозна царинска декларација и инспекцијске и друге свеобухватне функције порта.


Међу њима, 9 централних станица имају везу са луком. Са севера на југ, Далиан, Тиањин, Кингдао, Шангај, Вухан, Чонгкинг, Нингбо, Гуангзхоу и Шензен у основи покривају главне контејнерске терминале у Кини.


Поред тога, Министарство саобраћаја и бивше Министарство железница заједнички су изабрали шест демонстрационих пројеката за заједнички ток жељеза и воде у 2011. години: Далиан у североисточну Кину; Тиањин у Сјеверну Кину, сјеверозападу Кине; Кингдао у Зхенгзхоу и Лонгхаи линију; Лианиунганг у подручју Аласханкоу; Нингбо у Источну Кину; Шенжен у Јужну Кину, југозапад.

Међутим, ни луке нити жељезничка служба нису у потпуности размотрили развојни простор за повезивање оба начина превоза, нити је успоставио зону царинског надзора погодна за комбиновани транспорт морске шине.

db962dc2ee1142ec999f5bd235e27f16.jpg