Tel: +86-574-87852338
E-mail: dustin@hltnb.com
Dom > Izložba > Sadržaj
Srednjeevropski vozovi otvaraju brze trake za razvoj spoljne trgovine u provinciji Jilin

Grupa od 54 kontejnera u sredini Ou Banlie (Changchun do Barselone) iz Shenyang željezničkog ureda Changchun Freight Centre Xinglongshan poslovnog ureda sveobuhvatno vezan prostor posvećen liniji. Ovaj voz u centralnoj Evropi biće poslan na 18 centralnih stanica šest evropskih zemalja kroz luku Manžouli i na kraju u Barselonu, u Španiji.


Od 2017, Shenyang Biro je blisko sarađivao sa Shenyang ogrankom Kineskog željezničkog kontejnerskog transporta Co, Ltd. Postoji 367 TEU izvoznih proizvoda iz provincije Jilin u različite evropske zemlje i regije. Shenyang Biro je pokrenuo inicijativu da se poveže sa Changchun International Land Development Co., Ltd. da bi razumio transportne potrebe preduzeća i formulisao poseban plan za preduzeća. Changchun Cargo Centar aktivno koordinira relevantne odjele i jedinice za rukovanje relevantnim procedurama za preduzeća kako bi se zadovoljile potrebe otpremnika.


Glavne kategorije roba koje se prevoze u Centralnoj Evropi su auto-delovi, elektronski proizvodi, dnevne potrepštine, proizvodi od stakla, itd. Prema osobi zaduženoj za Changchun International Land and Port Development Co., Ltd. vozovi su sve više u industriji. Ne samo da su kategorije bogate, već je i ponuda dovoljna. Vlakovi su postepeno ušli u stanje normalnog rada i očekuje se povećanje do kraja marta. Očekuje se da će do 2 kolone sedmično, količina robe koja se šalje u 2017. premašiti 12.000 TEU-a.