Tel: +86-574-87852338
E-mail: dustin@hltnb.com

ZIH lci istok Europe-Kina železničke Express manje nego kontejner Load(LCL) u Zhengzhou

Uvod: Zhengzhou se nalazi u centralnoj Kini, koji je vrlo pogodan za kombinovanje teret sa susednim provincijama na svoje velike brzine teretni voz u Evropu. Prvi teretni voz iz Zhengzhou ka Evropi datira iz 18. Jul 2013. Hvala ti na rastuжe volumen, 2016 frekvenciju...

Ćaskanje sada

Uvod:
Zhengzhou se nalazi u centralnoj Kini, koji je vrlo pogodan za kombinovanje teret sa susednim provincijama na svoje velike brzine teretni voz u Evropu. Prvi teretni voz iz Zhengzhou ka Evropi datira iz 18. Jul 2013. Zahvaljujući rastuжe volumen, 2016 frekvenciju poboljšala biti tri voza nedeljno zapadno.
Uopšteno govoreći, 95% tovar transportovan na teretne Kina-evropski blok su kontejneri 40ft. 20ft posude treba da bude učitan u paru na železničke vagone i Nitkone #39; s teško da odgovaraju dva 20ft kontejnera na jedan železničke kola jer moraju da imaju sličnu težinu iz razloga sigurnosti. Onda šta da radimo sa tovarom manje od 40ft kontejner opterećenja? Dakle, ovo je pravi razlog mi organizujemo konsolidacije servisa u Zhengzhou za lci teret.
U vozovima blok Europe-Zhengzhou imamo dva Polasci na lci servis iz Varšave u Poljskoj i Hamburg Njemačke nazad u Zhengzhou.


Prednosti usluge:
1. super čuvanja u poređenju sa li siguran da ћeliљ. Do 75% manje nego li siguran da ћeliљ troškove.
2. kratak tranzit time.13 dana iz Varšave magacina Zhengzhou warehouse.15 dana od Hamburga magacina Zhengzhou. Barem 50% vremena je spasio od isporuke morem.
3. prozirne troškove. Nema skrivenih troškova u poređenju sa tovarom lci morem. Troškove prevoza nam pruge su sveobuhvatnog i samo predmet optužbe odobrenje carinske i poreske/dužnost.
4. velika sigurnost. Železnički transport smatra najsigurniji način prevoza u odnosu na moru prevoza, vazdušni transport ili kamionima.
5 pritisak manje protok novca. Kraće vrijeme tranzita znači brži protok novca i samim tim više promet moguće je zasnovan na isti iznos od uloženog novca, koji su veoma dobre vesti za vlasnike visoke vrednosti tovar.


Servis frekvencija:
Naš servis za Europe-Zhengzhou železničke lci ima dva polazaka po sedmici.


Pokrivenosti uslugama:
Nalaze se u magacinima konsolidacije u Evropi:
Varšava, Poljska;
Hamburga.

Iako su konsolidacije magacinima ograničen, možete pokupiti tovar iz cele Evrope gorepomenute stanicama u roku od 1-3 dana.

Takođe, možete organizujemo bavi isporuku po Kini iz Zhengzhou stanice sa brzi jeftinijih usluga u roku od 1-2 dana.

Bave železničke Ekspres, izvoz i uvoz usluga, HLT jedan je od najveće poverenje dobavljači zih lci istok Evrope-Kina železničkih pruga Ekspres manje nego kontejner load(lcl) zhengzhou uslugom na veliku stopu, a naša kompanija takođe u ponudi zih lci istok Evrope-Kina železničke Ekspres manje od kontejnera load(lcl) zhengzhou DAP, DDU, DDP ili usluga od vrata do vrata.

Hot Tags: ZIH lci istok Europe-Kina železničke Ekspres manje od kontejnera load(LCL) da Zhengzhou dobavljači preduzeće, izvoz, uvoz, stopa, DAP, DDU, DDP, vrata do vrata, kontejner voz iz Kine u Evropu, Evropa-Kina železničke Ekspres povratne trenirati lci iz Nemačke, Evropa-Kina železničke Ekspres uvoz lci iz Poljske