Tel: +86-574-87852338
E-mail: dustin@hltnb.com

ZIH istok Europe-Kina železničke Express puni kontejner Load(FCL) u Zhengzhou

Uvod: Zhengzhou se nalazi u centralnoj Kini, koji je vrlo pogodan za kombinovanje teret sa susednim provincijama na svoje velike brzine teretni voz u Evropu. Prvi teretni voz iz Zhengzhou ka Evropi datira iz 18. Jul 2013. Hvala ti na rastuжe volumen, 2016 frekvenciju...

Ćaskanje sada

Uvod:
Zhengzhou se nalazi u centralnoj Kini, koji je vrlo pogodan za kombinovanje teret sa susednim provincijama na svoje velike brzine teretni voz u Evropu. Prvi teretni voz iz Zhengzhou ka Evropi datira iz 18. Jul 2013. Zahvaljujući rastuжe volumen, 2016 frekvenciju poboljšala biti tri voza nedeljno zapadno.
Trenutno postoje tri povratne teretne nedeljno iz Hamburga/Njemačka, Duisburg/Njemačka i Malaszewicze/Poljska da Zhengzhou.


Prednosti usluge:
1. kratki tranzit time.15 dana iz Hamburga Zhengzhou. 13 dana iz Poljske u Zhengzhou. Barem 50% vremena je sačuvana u poređenju sa isporuke morem.
2. super čuvanja u poređenju sa li siguran da ћeliљ. Do 60% niži nego li siguran da ћeliљ troškove.
3. sigurna u sigurnost. Železnički transport smatra najsigurniji način prevoza u odnosu na moru prevoza, vazdušni transport ili kamionima.
4. prozirne troškove. Nema skrivenih troškova. Troškove prevoza pruge su sveobuhvatnog i samo predmet jeftinijih, optužbe odobrenje carinske i poreske/dužnost.
5 pritisak manje novčanog toka. Kraće vrijeme tranzita znači brži protok novca i samim tim više promet moguće je zasnovan na isti iznos od uloženog novca, koji su veoma dobre vesti za vlasnike visoke vrednosti tovar.


Servis frekvencija:
Hamburg/Malaszewicze imaju 3 brzine teretne da Zhengzhou nedeljno.


Pokrivenosti uslugama:
Polazak voza stanicama u Evropi su:
Malaszewicze, Poljska;
Hamburg, Njemačka;

Duisburg, Njemačka

Iako su odlazeći stanica ograničen, smo mogu Coach teret iz cele Evrope u roku od 1-3 dana.

Takođe, možete organizujemo tovar distribucije širom Kine iz Zhengzhou stanice sa brzi jeftinijih usluga u roku od 1-2 dana.

Bave železničke Ekspres, izvoz i uvoz usluga, HLT je jedan od najveće poverenje dobavljači železničkih pruga na istok Evrope-Kina zih Ekspres pun kontejner load(fcl) zhengzhou uslugom na veliku stopu, a иuturi kompanija takođe ponudu te istok Evrope-Kina za zih železničke Ekspres puni kontejner load(fcl) da zhengzhou DAP, DDU, DDP ili vrata do vrata usluge.

Hot Tags: ZIH istok Europe-Kina železničke express puni kontejner load(FCL) da Zhengzhou dobavljači preduzeće, izvoz, uvoz, stopa, DAP, DDU, DDP, vrata do vrata, istok Evrope-Kina železničke Ekspres do kontejnera iz Poljske, Evropa-Kina železničke Ekspres povratne voz iz Nemačke, cr Ekspres traking iz eorope