Tel: +86-574-87852338
E-mail: dustin@hltnb.com

HANXINOU na istok Europe-Kina železničke Express puni kontejner Load(FCL) u Vuhan

Uvod: Prvi redovni teretni voz iz Vuhan, u Kini u Evropu je poslat na Apr 23, 2014 godine. 2015 godine, Wuhan je operisao totalno 228 vozova i 14,912 TEU, kombinujući 92,500 tona robe koja je bila vredna 3,3 milijardi JUANA. Wuhan je rangirana broj 1 na rast među 27 teretni vozovi između Kine...

Ćaskanje sada

Uvod:
Prvi redovni teretni voz iz Vuhan, u Kini u Evropu i poslato na Apr 23, 2014 godine. 2015 godine, Wuhan je operisao totalno 228 vozova i 14,912 TEU, kombinujući 92,500 tona robe koja je bila vredna 3,3 milijardi JUANA. Wuhan je rangirana broj 1 na rast među 27 teretni vozovi između Kine i Evrope. U 2016, Wuhan očekuje da upravlja 300 vozovi između Kine i Evrope.
Trenutno ne postoji sedmični povratne teretni voz iz Hamburga/Njemačka, Duisburg/Njemačka i Malaszewicze/Poljska u Vuhan.


Prednosti usluge:
1. brze i precizne tranzit time.15 dana iz Hamburga u Vuhan. 13 dana iz Poljske u Vuhan. Barem 50% vremena je sačuvana u poređenju sa isporuke morem.
2. ogroman čuvanja u poređenju sa li siguran da ћeliљ. Do 60% niži nego li siguran da ћeliљ troškove.
3. velika sigurnost. Železnički transport smatra najsigurniji način prevoza u odnosu na moru prevoza, vazdušni transport ili kamionima.
4. prozirne obračuna troška. Nema skrivenih troškova. Troškove prevoza pruge su sveobuhvatnog i samo predmet jeftinijih, optužbe odobrenje carinske i poreske/dužnost.
5 olakšanje pritiska novčanog toka. Kraće vrijeme tranzita znači brži protok novca i samim tim više promet moguće je zasnovan na isti iznos od uloženog novca, koji su veoma dobre vesti za vlasnike visoke vrednosti tovar.
6 HLT stavlja svoje kontejnere u operaciji od ovog posla i zbog toga je konkurentnija u smislu stopa nivo od drugih uskih.


Servis frekvencija:
Hamburg/Duisburg/Malaszewicze imate sedmični brzina železničke usluga u Vuhan.


Pokrivenosti uslugama:
Polazak voza stanicama u Evropi su:
Malaszewicze, Poljska;
Hamburg, Njemačka;

Duisburg, Njemačka

Iako su odlazeći stanica ograničen, smo mogu Coach teret iz cele Evrope u roku od 1-3 dana.

Takođe, možete organizujemo tovar distribucije širom Kine iz Wuhan stanice sa brzi jeftinijih usluga u roku od 1-2 dana.

Bave železničke Ekspres, izvoz i uvoz usluga, HLT je jedan od najveće poverenje dobavljači železničkih pruga na istok Evrope-Kina hanxinou Ekspres pun kontejner load(fcl) Vuanu uslugom na veliku stopu, a иuturi kompanija takođe ponudu te hanxinou istok Evrope-Kina železničke Ekspres puni kontejner load(fcl) u Vuanu DAP, DDU, DDP ili vrata do vrata usluge.

Hot Tags: HANXINOU na istok Europe-Kina železničke express puni kontejner load(FCL) da Wuhan dobavljači preduzeće, izvoz, uvoz, stopa, DAP, DDU, DDP, vrata do vrata, iz Nemačke u Kini teretni voz, Evropa-Kina železničke Ekspres uvoz do kontejnera iz Poljske, kontejner teretni voz iz Evrope