Tel: +86-574-87852338
E-mail: dustin@hltnb.com

YUXINOU lci Kina-evropski železničke Express manje nego kontejner Load(LCL) iz Chongqinga

Uvod: Chongqing nalazi se u zapadnom delu Kine. To nekada trajalo veoma dugo (više od 45 dana) za izvoz teret potekla iz zapadne Kine do Europe kroz tradicionalni transportnu rutu koja kombinuje upotreba za transport plovila Jangce reke i pretovar na...

Ćaskanje sada

Uvod:
Chongqing nalazi se u zapadnom delu Kine. To nekada trajalo veoma dugo (više od 45 dana) za izvoz teret potekla iz zapadne Kine do Europe kroz tradicionalni transportnu rutu koja kombinuje upotreba za transport plovila Jangce reke i pretovar na brodove majka od Shanghai. Da bi skratili vreme tranzit, Chongqing je počeo da studira brzi železničke rutu preko Asia-evropskom zemljom-most od pre 8 godina. U 2011 godini, prvi teretni voz blok pokrenuta je iz Chongqinga u Nemačku. Do 2016, Chongqing ima već tri polazaka po sedmici u Evropu.
Uopšteno govoreći, 95% tovar transportovan na teretne Kina-evropski blok su kontejneri 40ft. 20ft posude treba da bude učitan u paru na železničke vagone i Nitkone #39; s teško da odgovaraju dva 20ft kontejnera na jedan železničke kola jer moraju da imaju sličnu težinu iz razloga sigurnosti. Onda šta da radimo sa tovarom manje od 40ft kontejner opterećenja? Dakle, ovo je pravi razlog mi organizujemo konsolidacije servisa u Chongqing za lci teret.
U Chongqing-evropski blok vozovima imamo sedmični lci usluge Duisburg Njemačke. Iz Duisburg organizujemo distribucije za celu Evropu od strane LTL (manje od kamion opterećenja) servisiranje.


Prednosti usluge:
1. ogroman čuvanja u poređenju sa li siguran da ћeliљ. Do 75% manje nego li siguran da ћeliљ troškove.
2. kraće tranzit time.15 dana Duisburg magacina. Barem 50% vremena je spasio od isporuke morem.
3. prozirne troškove. Nema skrivenih troškova u poređenju sa tovarom lci morem. Troškove prevoza nam pruge su sveobuhvatnog i izložen optužbama odobrenje carinske i poreske/dužnost samo.
4. sigurnost uveravanja. Železnički transport smatra najsigurniji način prevoza u odnosu na moru prevoza, vazdušni transport ili kamionima.
5 pritisak manje protok novca. Kraće vrijeme tranzita znači brži protok novca i samim tim više promet moguće je zasnovan na isti iznos od uloženog novca, koji su veoma dobre vesti za vlasnike visoke vrednosti tovar.


Servis frekvencija:
Železnički nam Chongqing-evropski lci ima sedmični odlazak.


Pokrivenosti uslugama:
Odredište u Evropi je:
Duisburg, Njemačka;

Iako discharging stanica je samo jedna, smo ne možete da distribuirate tovar iz Duisburg da celu Evropu u roku od 1-3 dana dolaska voza.

Takođe, smo mogu Coach tovar širom Kine Chongqing zeleznicku stanicu sa brzi jeftinijih usluga u roku od 1-2 dana.

Bave železničke Ekspres, izvoz i uvoz usluga, HLT jedan je od najveće poverenje dobavljači yuxinou lci Kina-Evropa železničkih pruga Ekspres manje nego kontejner load(lcl) iz Chongqinga usluge na veliku stopu, a naša kompanija takođe u ponudi yuxinou lci Kina-Evropa železničke Ekspres manje od kontejnera load(lcl) iz Chongqinga DAP, DDU, DDP ili usluga od vrata do vrata.

Hot Tags: YUXINOU lci Kina-evropski železničke Ekspres manje od kontejnera load(LCL) iz Chongqinga dobavljači preduzeće, izvoz, uvoz, stopa, DAP, DDU, DDP, vrata do vrata, nova Kina-Evropa prugu u Nemačku, novi put svile železničke Kine u Evropu, teretni voz kontejner u Poljsku