Tel: +86-574-87852338
E-mail: dustin@hltnb.com

HEXINOU lci Kina-evropski železničke Express manje nego kontejner Load(LCL) iz Hefei

Uvod: Hefei, koja se nalazi u istočnom delu Kine, glavni je grad provincije Anhuej. Hefei je 460km od Shanghai i smatra se najisplativijih teretni voz blok za teret nastao u Šangaju, Jiangsu provincije i provincije Dћuћang, tamo gde se puno fabrike nalaze se...

Ćaskanje sada

Uvod:
Hefei, koja se nalazi u istočnom delu Kine, glavni je grad provincije Anhuej. Hefei je 460km od Shanghai i smatra se najisplativijih teretni voz blok za teret nastao u Šangaju, Jiangsu provincije i provincije Dћuћang, tamo gde se puno fabrike nalaze. Hefeiand #39; s prvi blok redovne teretni voz u Evropu i poslato na 26 Jun, 2015. Trenutno Hefei ima sedmični odlazak u Evropu, dostigavši Malaszewicze, u Poljskoj, u 13 dana i Hamburga u 15 dana.
Uopšteno govoreći, 95% tovar transportovan na teretne Kina-evropski blok su kontejneri 40ft. 20ft posude treba da bude učitan u paru na železničke vagone i Nitkone #39; s teško da odgovaraju dva 20ft kontejnera na jedan železničke kola jer moraju da imaju sličnu težinu iz razloga sigurnosti. Onda šta da radimo sa tovarom manje od 40ft kontejner opterećenja? Dakle, ovo je pravi razlog mi organizujemo konsolidacije servisa u Hefei za lci teret.
U Hefei-evropski blok vozovima imamo sedmični lci usluge u Varšavi od Poljske i Njemačke Hamburg. Iz ova dva grada smo organizovati distribucije za celu Evropu od strane LTL (manje od kamion opterećenja) servisiranje.


Prednosti usluge:
1. dobro čuvanje u odnosu na li siguran da ћeliљ. Do 75% manje nego li siguran da ћeliљ troškove.
2. brze i precizne tranzit time.13 dana u Varšavi warehouse.15 dana u Hamburgu magacina. Barem 50% vremena je sačuvana u poređenju sa isporuke morem.
3. prozirne obračuna troška. Nema skrivenih troškova u poređenju sa lci morem. Troškove prevoza pruge su sveobuhvatnog i samo predmet optužbe odobrenje carinske i poreske/dužnost.
4. velika sigurnost. Železnički transport smatra najsigurniji način prevoza u odnosu na moru prevoza, vazdušni transport ili kamionima.
5 olakšanje pritiska protok novca. Kraće vrijeme tranzita znači brži protok novca i samim tim više promet moguće je zasnovan na isti iznos od uloženog novca, koji su veoma dobre vesti za vlasnike visoke vrednosti tovar.
6 HLT stavlja svoje kontejnere u operaciji od ovog posla i zbog toga je konkurentnija u smislu stopa nivo od drugih uskih.


Servis frekvencija:
Železnički nam Hefei-evropski lci ima sedmični odlazak.


Pokrivenosti uslugama:
Destinacija u Evropi su:
Varšava, Poljska;
Hamburg, Njemačka;

Iako su discharging stanica ograničen, smo ne možete da distribuirate tovar iz gorepomenute stanica za celu Evropu u roku od 1-3 dana dolaska voza.

Takođe, smo mogu Coach tovar po Kini Hefei zeleznicku stanicu sa brzi jeftinijih usluga u roku od 1-2 dana.

Bave železničke Ekspres, izvoz i uvoz usluga, HLT jedan je od najveće poverenje dobavljači hexinou lci Kina-Evropa železničkih pruga Ekspres manje nego kontejner load(lcl) iz hefei servisa na veliku stopu, a naša kompanija takođe u ponudi hexinou lci Kina-Evropa železničke Ekspres manje od kontejnera load(lcl) od hefei DAP, DDU, DDP ili usluga od vrata do vrata.

Hot Tags: HEXINOU lci Kina-evropski železničke Ekspres manje od kontejnera load(LCL) od Hefei dobavljači preduzeće, izvoz, uvoz, stopa, DAP, DDU, DDP, vrata do vrata, lci kontejner teretni voz u Nemačku, Kina Evropa blok trenirati lci u Poljsku, Kina puta svile pruga ka Evropi