Tel: +86-574-87852338
E-mail: dustin@hltnb.com

HANXINOU lci Kina-evropski železničke Express manje nego kontejner Load(LCL) iz Wuhan

Uvod: Prvi redovni teretni voz iz Vuhan, u Kini u Evropu je poslat na Apr 23, 2014 godine. 2015 godine, Wuhan je operisao totalno 228 vozova i 14,912 TEU, kombinujući 92,500 tona robe koja je bila vredna 3,3 milijardi JUANA. Wuhan je rangirana broj 1 na rast među 27 teretni vozovi između Kine...

Ćaskanje sada

Uvod:
Prvi redovni teretni voz iz Vuhan, u Kini u Evropu i poslato na Apr 23, 2014 godine. 2015 godine, Wuhan je operisao totalno 228 vozova i 14,912 TEU, kombinujući 92,500 tona robe koja je bila vredna 3,3 milijardi JUANA. Wuhan je rangirana broj 1 na rast među 27 teretni vozovi između Kine i Evrope. U 2016, Wuhan očekuje da upravlja 300 vozovi između Kine i Evrope.
Uopšteno govoreći, 95% tovar transportovan na teretne Kina-evropski blok su kontejneri 40ft. 20ft posude treba da bude učitan u paru na železničke vagone i Nitkone #39; s nije lako da se podudaraju dva 20ft na jedan železničke kola jer moraju da imaju sličnu težinu za sigurnost zabrinutost. Onda šta da radimo sa tovarom manje od 40ft kontejner opterećenja? Dakle, ovo je pravi razlog mi organizujemo konsolidacije servis za lci teret.
U Wuhan-evropski blok vozovima imamo sedmični lci usluge u Varšavi u Poljskoj, Hamburg Njemačke i Duisburg Njemačke. Iz ove 3 gradove smo organizovati distribucije za celu Evropu od strane LTL (manje od kamion opterećenja) servisiranje.


Prednosti usluge:
1. brze i precizne tranzit time.13 dana u Varšavi warehouse.15 dana u Hamburgu magacina. Barem 50% vremena je sačuvana u poređenju sa isporuke morem.
2. dobro čuvanje u odnosu na li siguran da ћeliљ. Do 65% niži nego li siguran da ћeliљ troškove.
3. velike sigurnosti. Železnički transport smatra najsigurniji način prevoza u odnosu na moru prevoza, vazdušni transport ili kamionima.
4. prozirne obračuna troška. Nema skrivenih troškova u poređenju sa lci morem. Troškove prevoza pruge su sveobuhvatnog i samo predmet optužbe odobrenje carinske i poreske/dužnost.
5 olakšanje pritiska protok novca. Kraće vrijeme tranzita znači brži protok novca i samim tim više promet moguće je zasnovan na isti iznos od uloženog novca, koji su veoma dobre vesti za vlasnike visoke vrednosti tovar.
6 HLT stavlja svoje kontejnere u operaciji od ovog posla i zbog toga je konkurentnija u smislu stopa nivo od drugih uskih.


Servis frekvencija:
Železnički nam Wuhan-evropski lci ima sedmični odlaske na Fri.


Pokrivenosti uslugama:
Destinacija u Evropi su:
Varšava, Poljska;
Hamburg, Njemačka;
Duisburg, Njemačka;

Iako su discharging stanica ograničen, smo ne možete da distribuirate tovar iz gorepomenute stanica za celu Evropu u roku od 1-3 dana dolaska voza.
Takođe, smo mogu Coach tovar po Kini Wuhan zeleznicku stanicu sa brzi jeftinijih usluga u roku od 1-2 dana.

Bave železničke Ekspres, izvoz i uvoz usluga, HLT jedan je od najveće poverenje dobavljači hanxinou lci Kina-Evropa železničkih pruga Ekspres manje nego kontejner load(lcl) iz Vuanu servisa na veliku stopu, a naša kompanija takođe u ponudi hanxinou lci Kina-Evropa železničke Ekspres manje od kontejnera load(lcl) od Vuanu DAP, DDU, DDP ili usluga od vrata do vrata.

Hot Tags: Lci HANXINOU Kina-evropski železničke Ekspres manje od kontejnera load(LCL) od Wuhan dobavljači preduzeće, izvoz, uvoz, stopa, DAP, DDU, DDP, vrata do vrata, lci kontejner teretni voz u Poljsku, Kina Evropa blok trenirati lci u Nemačku, Kina železničke express lci u Evropu