Tel: +86-574-87852338
E-mail: dustin@hltnb.com

ZIH Kina-evropski železničke Express puni kontejner Load(FCL) iz Zhengzhou

Uvod: Zhengzhou se nalazi u centralnoj Kini, koji je vrlo pogodan za kombinovanje teret sa susednim provincijama na svoje velike brzine teretni voz u Evropu. Prvi teretni voz iz Zhengzhou ka Evropi datira iz 18. Jul 2013. Hvala ti na rastuжe volumen, 2016 frekvenciju...

Ćaskanje sada

Uvod:
Zhengzhou se nalazi u centralnoj Kini, koji je vrlo pogodan za kombinovanje teret sa susednim provincijama na svoje velike brzine teretni voz u Evropu. Prvi teretni voz iz Zhengzhou ka Evropi datira iz 18. Jul 2013. Zahvaljujući rastuжe volumen, 2016 frekvenciju poboljšala biti tri voza nedeljno zapadno.


Prednosti usluge:
1. ogromna ušteda u poređenju sa tim da li siguran da ћeliљ. Do 60% niži nego li siguran da ћeliљ troškove.
2. brze i precizne tranzit time.10-11 dana do Poland.12 dana u Nemačku. Barem 50% vremena je sačuvana u poređenju sa isporuke morem.
3. sigurna u sigurnost. Železnički transport smatra najsigurniji način prevoza u odnosu na moru prevoza, vazdušni transport ili kamionima.
4. prozirno koštala bez skrivenih troškova. Troškove prevoza pruge su sveobuhvatnog i izložen optužbama odobrenje carinske i poreske/dužnost samo.
5. manje novčani tok pritiska. Kraće vrijeme tranzita znači brži protok novca i samim tim više promet moguće je zasnovan na isti iznos od uloženog novca, koji su veoma dobre vesti za vlasnike visoke vrednosti tovar.


Servis frekvencija:
Zhengzhou ima tri polazaka svake nedelje.


Pokrivenosti uslugama:

Odredište ћelezniиkih stanica u Evropi su:

Malaszewicze, Poljska;

Hamburg, Njemačka;

Duisburg, Njemačka.


Iako su nekoliko discharging stanica, smo sposobni da distribuirate teret iz gorepomenute stanica za celu Evropu u roku od 1-3 dana dolaska voza.

Takođe, smo mogu Coach tovar po Kini Zhengzhou zeleznicku stanicu sa brzi jeftinijih usluga u roku od 1-2 dana.

Bave železničke Ekspres, izvoz i uvoz usluga, HLT je jedan od najveće poverenje dobavljači železničkih pruga na Kina-Evropa zih Ekspres punom kontejner load(fcl) iz zhengzhou servisa na veliku stopu, a иuturi kompanija takođe ponudu te Kina-Evropa za zih železničke Ekspres puni kontejner load(fcl) iz zhengzhou DAP, DDU, DDP ili vrata do vrata usluge.

Hot Tags: ZIH Kina-evropski železničke express puni kontejner load(FCL) iz Zhengzhou dobavljači preduzeće, izvoz, uvoz, stopa, DAP, DDU, DDP, vrata do vrata, Kina Evropa rail pored kontejnera u Evropu, kontejner teretni voz u Poljsku, Kina železničke Ekspres do kontejnera u Nemačku