Tel: +86-574-87852338
E-mail: dustin@hltnb.com

YUXINOU Kina-evropski železničke Express puni kontejner Load(FCL) iz Chongqinga

Uvod: Chongqing nalazi se u zapadnom delu Kine. To nekada trajalo veoma dugo (više od 45 dana) za izvoz teret potekla iz zapadne Kine do Europe kroz tradicionalni transportnu rutu koja kombinuje upotreba za transport plovila Jangce reke i pretovar na...

Ćaskanje sada

Uvod:
Chongqing nalazi se u zapadnom delu Kine. To nekada trajalo veoma dugo (više od 45 dana) za izvoz teret potekla iz zapadne Kine do Europe kroz tradicionalni transportnu rutu koja kombinuje upotreba za transport plovila Jangce reke i pretovar na brodove majka od Shanghai. Da bi skratili vreme tranzit, Chongqing je počeo da studira brzi železničke rutu preko Asia-evropskom zemljom-most od pre 8 godina. U 2011 godini, prvi teretni voz blok pokrenuta je iz Chongqinga u Nemačku. Do 2016, Chongqing ima već tri polazaka po sedmici u Evropu.


Prednosti usluge:
1.A mnogo jeftinije nego li siguran da ћeliљ. Do 60% se mogu sačuvati nego li siguran da ћeliљ troškove.
2. kratka tranzit time.10-11 dana do Poland.12 dana u Nemačku. Do 30 dana će biti sačuvana u poređenju sa isporuke morem iz Chongqinga.
3. veću sigurnost. Železnički transport smatra kao najsigurniji način prevoza u odnosu na moru prevoza, vazdušni transport ili kamionima.
4. prozirno obračuna troška. Nema skrivenih troškova. Troškove prevoza pruge su sveobuhvatnog i izložen optužbama odobrenje carinske i poreske/dužnost samo.
5. manje novčani tok pritiska, a velika ušteda na interese. Kraće vrijeme tranzita znači brži protok novca i samim tim više promet moguće je zasnovan na isti iznos od uloženog novca, koji su veoma dobre vesti za vlasnike visoke vrednosti tovar.


Servis frekvencija:
Chongqing ima tri polazaka svake nedelje: Pon/Čet/seo


Pokrivenosti uslugama:
Odredište ћelezniиkih stanica u Evropi su:
Malaszewicze, Poljska;
Duisburg, Njemačka;

Iako su discharging voznom stanicom nekoliko, sigurni smo da distribuirate teret iz gorepomenute stanica za celu Evropu u roku od 1-3 dana dolaska voza.

Takođe, smo mogu Coach tovar širom Kine Chongqing zeleznicku stanicu sa brzi jeftinijih usluga u roku od 1-2 dana.

Bave železničke Ekspres, izvoz i uvoz usluga, HLT je jedan od najveće poverenje dobavljači železničkih pruga na Kina-Evropa yuxinou Ekspres punom kontejner load(fcl) iz Chongqinga usluge na veliku stopu, a иuturi kompanija takođe ponudu te Kina-Evropa za yuxinou železničke Ekspres puni kontejner load(fcl) iz Chongqinga DAP, DDU, DDP ili vrata do vrata usluge.

Hot Tags: YUXINOU Kina-evropski železničke express puni kontejner load(FCL) iz Chongqinga dobavljači preduzeće, izvoz, uvoz, stopa, DAP, DDU, DDP, vrata do vrata, Kina-Evropa železničke express puni kontejner opterećenja u Evropu, Kina Evropa rail pored kontejnera u Nemačku, Kina železničke Ekspres do kontejnera u Poljsku