Tel: +86-574-87852338
E-mail: dustin@hltnb.com
YIXINOU Kina-evropski železničke Express puni kontejner Load(FCL) iz Yiwu

YIXINOU Kina-evropski železničke Express puni kontejner Load(FCL) iz Yiwu

Yiwu se nalazi u istočnom delu Kine u provinciji Dћuћang. Dugo Yiwu je bio na veliko tržište u ovoj oblasti za Prekomorski kupci. Zhejiang provinciji doprinela 12.1% za izvoz iz Kine (u smislu vrednost) u 2015, što objašnjava značaj ovog područja u kineske ekonomije...

Ćaskanje sada

Yiwu se nalazi u istočnom delu Kine u provinciji Dћuћang. Dugo Yiwu je bio na veliko tržište u ovoj oblasti za Prekomorski kupci. Zhejiang provinciji doprinela 12.1% za izvoz iz Kine (u smislu vrednost) u 2015, što objašnjava značaj ovog područja u kineske ekonomije. 2014 godine, prvi blok teretni voz iz Yiwu u Evropu je pokrenuta. Do 2016, Yiwu održava sedmični usluga brzina voza u Evropu koja pokriva Malaszewicze iz Poljske, Duisburg Njemačke i Madrid u Španiji.


Prednosti usluge:
1. super čuvanje nego li siguran da ћeliљ. Do 50% mogu se sačuvati u poređenju sa li siguran da ћeliљ troškove.
2. bolje tranzitni put od seafreight.10-12 dana da Malaszewicze, u Poljskoj. 14-16 dana da Duisburg, Njemačka. 20-22 dana do Madrida. Do 20 dana je sačuvana u poređenju sa isporuke morem iz Ningbo, koji je najbliži luka u Yiwu.
3. veliki teret sigurnost. Železnički transport metod se generalno smatra kao sigurnije nego moru prevoza, vazdušni transport ili kamionima.
4. ukupno stope bez skrivenih troškova. Troškove prevoza pruge su ubaciš u igru i izložen optužbama odobrenje carinske i poreske/dužnost samo.
5. olakšanje pritiska novčanog toka i velika ušteda na interese banke. Kraće vrijeme tranzita odvojili brži protok novca i stoga više promet generiše se zasniva na isti iznos od uloženog novca, koji su veoma dobre vesti za vlasnike visoke vrednosti tovar.


Servis frekvencija:
Yiwu je sedmični odlazak u petak.


Pokrivenosti uslugama:
Odredište ћelezniиkih stanica u Evropi su:
Malaszewicze, Poljska;
Duisburg, Njemačka;
Madrida.

Iako su discharging stanica ograničen, sigurni smo sasvim da biste rasporedili distribucije iz gorepomenute stanica za celu Evropu u roku od 1-3 dana dolaska voza.

Takođe, smo mogu Coach tovar po Kini Yiwu zeleznicku stanicu sa brzi jeftinijih u roku od 1-3 dana.

Bave železničke Ekspres, izvoz i uvoz usluga, HLT je jedan od najveće poverenje dobavljači železničkih pruga na Kina-Evropa yixinou Ekspres pun kontejner load(fcl) iz yiwu servisa na veliku stopu, a иuturi kompanija takođe ponudu te Kina-Evropa za yixinou železničke Ekspres puni kontejner load(fcl) iz yiwu DAP, DDU, DDP ili vrata do vrata usluge.

Hot Tags: YIXINOU Kina-evropski železničke express puni kontejner load(FCL) iz Yiwu dobavljači preduzeće, izvoz, uvoz, stopa, DAP, DDU, DDP, vrata do vrata, treniram Kina Evrope do kontejnera u Evropu, novi put svile prugu do kontejnera u Poljsku, novi put svile železničke Kine u Nemačku po kontejneru