Tel: +86-574-87852338
E-mail: dustin@hltnb.com

XIANGMANOU Kina-evropski železničke Express puni kontejner Load(FCL) iz Changsha

Changsha je glavni grad provincije Hunan, koja se nalazi u centralnoj Kini. Prvi blok teretni voz iz Changsha u Evropu upućen je u 2014. Do 2016, Changsha održava sedmični usluga brzina voza u Evropu, koja pokriva Malaszewicze iz Poljske i Hamburg/Duisburg Njemačke. Hvala ti...

Ćaskanje sada

Changsha je glavni grad provincije Hunan, koja se nalazi u centralnoj Kini. Prvi blok teretni voz iz Changsha u Evropu upućen je u 2014. Do 2016, Changsha održava sedmični usluga brzina voza u Evropu, koja pokriva Malaszewicze iz Poljske i Hamburg/Duisburg Njemačke. Zahvaljujući ovom tovar blok usluga voza, ovih dana teret iz provincije Hunan doesnand #39; t treba biti dovukli velika udaljenost od strane kamion do luke za izvoz u Evropu. Za razliku od većina drugih blok teretne iz Kine u Evropu, Xiangmanou prolazi kroz granice Kine i Rusije Manzhouli umesto Alashankou, koja povezuje Kina i Kazahstan.


Prednosti usluge:
1. jeftinije troškove transporta nego li siguran da ћeliљ. Do 50% mogu se sačuvati u poređenju sa li siguran da ћeliљ.
2. brže tranzitni put od seafreight.10-12 dana da Malaszewicze, u Poljskoj. 14-16 dana u Nemačku. Do 20 dana je sačuvana u poređenju sa isporuke morem brojanje od vrata do vrata.
3. super tovar sigurnost. Železnički transport metod mnogi smatraju kao sigurnije nego moru prevoza, vazdušni transport ili kamionima.
4. ukupno stope sa nijedan skrivene troškove. Troškove prevoza pruge su ubaciš u igru i izložen optužbama odobrenje carinske i poreske dužnosti na destinaciji samo.
5. olakšanje novčani tok glavobolja i velika ušteda na interese banke. Kraće vrijeme tranzita odvojili novčanog toka i kao neki reuslt više promet se generiše na osnovu isti iznos od uloženog novca, koji su veoma dobre vesti za vlasnike visoke vrednosti tovar.


Servis frekvencija:
Иangљau ima sedmični odlazak na Sat, i ponekad povecava kada to bude potrebno.


Pokrivenosti uslugama:
Odredište ћelezniиkih stanica u Evropi su:
Malaszewicze, Poljska;
Duisburg, Njemačka;
Hamburg, Njemačka

Iako discharging voz stanice su samo 3, mi smo jako iskusan u distribuciji iz gorepomenute stanica za celu Evropu u roku od 1-3 dana dolaska voza ga kamion.

Osim toga, smo možete Coach tovar širom zemlje u Kini Changsha zeleznicku stanicu sa brzi jeftinijih u roku od 1-3 dana.

Bave železničke Ekspres, izvoz i uvoz usluga, HLT je jedan od najveće poverenje dobavljači železničkih pruga na Kina-Evropa xiangmanou Ekspres pun kontejner load(fcl) iz Иangљau servisa na veliku stopu, a иuturi kompanija takođe ponudu te Kina-Evropa za xiangmanou železničke Ekspres puni kontejner load(fcl) iz Иangљau DAP, DDU, DDP ili vrata do vrata usluge.

Hot Tags: XIANGMANOU Kina-evropski železničke express puni kontejner load(FCL) iz Changsha dobavljači preduzeće, izvoz, uvoz, stopa, DAP, DDU, DDP, vrata do vrata, Kina Evropa nove pruge u Nemačku, Kina železničke Ekspres u Evropu, nova ruta železničke puta svile, pored kontejnera u Poljsku