Tel: +86-574-87852338
E-mail: dustin@hltnb.com

RONGXINOU Kina-evropski železničke Express puni kontejner Load(FCL) iz Chengdu

Uvod: Chengdu, glavni grad provincije Sichuan, nalazi se u zapadnom delu Kine. To nekada trajalo veoma dugo (više od 45 dana) za izvoz teret nastao u zapadnom Kine do Europe kroz tradicionalni transportne puteve koja kombinuje koriste za transport brodova na...

Ćaskanje sada

Uvod:
Chengdu, glavni grad provincije Sichuan, nalazi se u zapadnom delu Kine. To nekada trajalo veoma dugo (više od 45 dana) za izvoz teret potekla iz zapadne Kine do Europe kroz tradicionalni transportnu rutu koja kombinuje upotreba za transport plovila Jangce reke i pretovar na brodove majka od Shanghai. U 2013 godini, Chengdu je pokrenula prvi teretni voz blok u Evropu. Do 2016, Chengdu ima već tri odlaske u Evropu po sedmici.


Prednosti usluge:
1. niže troškove transporta nego li siguran da ћeliљ. Do 60% se mogu sačuvati u poređenju sa optužbama li siguran da ћeliљ.
2. kraće tranzitni put od seafreight.10-12 dana da Lodz,Poland.12-14 dana u Nirnbergu, Njemačka. Do 30 dana će biti sačuvana u poređenju sa isporuke morem iz Chengdu.
3. super sigurnost. Železnički transport se generalno smatra kao najsigurniji način prevoza u odnosu na moru prevoza, vazdušni transport ili kamionima.
4. ukupno stope. Nema skrivenih troškova. Troškove prevoza pruge su sveobuhvatnog i izložen optužbama odobrenje carinske i poreske/dužnost samo.
5. manje novčani tok pritiska, a velika ušteda na interese banke. Kraće vrijeme tranzita znači brži protok novca i stoga više prometa moguće zasnovan na isti iznos od uloženog novca, koji su veoma dobre vesti za vlasnike visoke vrednosti tovar.


Servis frekvencija:
Chengdu ima tri polazaka svake nedelje: Pon/Čet/seo


Pokrivenosti uslugama:
Odredište ћelezniиkih stanica u Evropi su:
Loрa, Poljska;
Nirnberљkoj, Njemačka;
Tilburg, Holandiji

Iako su discharging voznom stanicom nekoliko, sigurni smo da distribuirate teret iz gorepomenute stanica za celu Evropu u roku od 1-3 dana dolaska voza.

Da privuku više izvoz teret sa drugim delovima Kine, Chengdu i saradnju sa Xiamen na ovaj teret blok voz za servis u Evropu. Tovar blizu Xiamen mogu se prenosile pruga ka Chengdu za povezivanje Rongxinou u Evropu.

Takođe, smo mogu Coach tovar po Kini Chengdu zeleznicku stanicu sa brzi jeftinijih usluga u roku od 1-2 dana.

Bave železničke Ekspres, izvoz i uvoz usluga, HLT je jedan od najveće poverenje dobavljači železničkih pruga na Kina-Evropa rongxinou Ekspres pun kontejner load(fcl) iz cangdu servisa na veliku stopu, a иuturi kompanija takođe ponudu te Kina-Evropa za rongxinou železničke Ekspres puni kontejner load(fcl) iz cangdu DAP, DDU, DDP ili vrata do vrata usluge.

Hot Tags: RONGXINOU Kina-evropski železničke express puni kontejner load(FCL) iz cangdu 'Dobavljači' kompanija, izvoz, uvoz, stopa, DAP, DDU, DDP, vrata do vrata, kontejner teretni voz ka Evropi, Kini Evropi kontejner voz u Poljsku, voz Kina Evrope do kontejnera u Nemačku