Tel: +86-574-87852338
E-mail: dustin@hltnb.com
HEXINOU Kina-evropski železničke Express puni kontejner Load(FCL) iz Hefei

HEXINOU Kina-evropski železničke Express puni kontejner Load(FCL) iz Hefei

Uvod: Hefei glavni je grad provincije Anhuej u istočnom delu Kine. Hefei je pokrenuo svoj prvi redovni teretni voz u Evropu na 26 Jun, 2015. Trenutno Hefei ima 4 polazaka mesečno, dostigavši Malaszewicze, u Poljskoj, u 13 dana i Hamburga u 15 dana. Usluga...

Ćaskanje sada

Uvod:
Hefei je glavni grad provincije Anhuej u istočnom delu Kine. Hefei je pokrenuo svoj prvi redovni teretni voz u Evropu na 26 Jun, 2015. Trenutno Hefei ima 4 polazaka mesečno, dostigavši Malaszewicze, u Poljskoj, u 13 dana i Hamburga u 15 dana.


Prednosti usluge:
1. ogroman čuvanja u poređenju sa li siguran da ћeliљ. Do 60% niži nego li siguran da ћeliљ troškove.
2. brze i precizne tranzit time.13 dana da Poland.15 dana u Nemačku. Barem 50% vremena je sačuvana u poređenju sa isporuke morem.
3. sigurna u sigurnost. Železnički transport smatra najsigurniji način prevoza u odnosu na moru prevoza, vazdušni transport ili kamionima.
4. prozirno koštala bez skrivenih troškova. Troškove prevoza pruge su sveobuhvatnog i izložen optužbama odobrenje carinske i poreske/dužnost samo.
5. manje novčani tok pritiska. Kraće vrijeme tranzita znači brži protok novca i samim tim više promet moguće je zasnovan na isti iznos od uloženog novca, koji su veoma dobre vesti za vlasnike visoke vrednosti tovar.
6. HLT stavlja svoje kontejnere u ovim putem i zbog toga je konkurentnija u smislu stopa nivo od drugih uskih.
7.Hefei-evropski voz je posebno je pogodna za teret koji potiče od istoka Kine, koja uključuje Shanghai, Jiangsu provincije i Dћuћang provincija.


Servis frekvencija:
Hefei ima četiri polazaka svaki mesec.


Pokrivenosti uslugama:
Odredište ћelezniиkih stanica u Evropi su:
Malaszewicze, Poljska;
Hamburg, Njemačka;

Iako su nekoliko discharging stanica, smo sposobni da distribuirate teret iz gorepomenute stanica za celu Evropu u roku od 1-3 dana dolaska voza.

Takođe, smo mogu Coach tovar po Kini Hefei zeleznicku stanicu sa brzi jeftinijih usluga u roku od 1-2 dana.

Bave železničke Ekspres, izvoz i uvoz usluga, HLT je jedan od najveće poverenje dobavljači železničkih pruga na Kina-Evropa hexinou Ekspres pun kontejner load(fcl) iz hefei servisa na veliku stopu, a иuturi kompanija takođe ponudu te Kina-Evropa za hexinou železničke Ekspres puni kontejner load(fcl) iz hefei DAP, DDU, DDP ili vrata do vrata usluge.

Hot Tags: HEXINOU Kina-evropski železničke express puni kontejner load(FCL) iz Hefei dobavljači preduzeće, izvoz, uvoz, stopa, DAP, DDU, DDP, vrata do vrata, kontejner teretni voz u Nemačku, novi put svile prugu do kontejnera u Evropu, voz Kina Evrope do kontejnera u Poljsku