Tel: +86-574-87852338
E-mail: dustin@hltnb.com

HANXINOU Kina-evropski železničke Express puni kontejner Load(FCL) iz Wuhan

1.China-evropski železničke Express puni kontejner Load(FCL) iz Wuhan (Hanxinou) Uvod: prvi redovni teretni voz iz Vuhan, u Kini u Evropu i poslato na Apr 23, 2014 godine. 2015 godine, Wuhan je operisao totalno 228 vozova i 14,912 TEU, kombinujući 92,500 tona robe koja je bila vredna 3,3...

Ćaskanje sada

1.China-evropski železničke Express puni kontejner Load(FCL) iz Wuhan (Hanxinou)

Uvod:
Prvi redovni teretni voz iz Vuhan, u Kini u Evropu i poslato na Apr 23, 2014 godine. 2015 godine, Wuhan je operisao totalno 228 vozova i 14,912 TEU, kombinujući 92,500 tona robe koja je bila vredna 3,3 milijardi JUANA. Wuhan je rangirana broj 1 na rast među 27 teretni vozovi između Kine i Evrope. U 2016, Wuhan očekuje da upravlja 300 vozovi između Kine i Evrope.


Prednosti usluge:

1. brze i precizne tranzit time.11-12 dana, da Poland.13-14 dana u Nemačku. Barem 50% vremena je sačuvana u poređenju sa isporuke morem.
2. ogroman čuvanja u poređenju sa li siguran da ћeliљ. Do 60% niži nego li siguran da ћeliљ troškove.
3. velika sigurnost. Železnički transport smatra najsigurniji način prevoza u odnosu na moru prevoza, vazdušni transport ili kamionima.
4. prozirne obračuna troška. Nema skrivenih troškova. Troškove prevoza pruge su sveobuhvatnog i samo predmet optužbe odobrenje carinske i poreske/dužnost.
5 olakšanje pritiska gotovine u opticaju. Kraće vrijeme tranzita znači brže gotovine u opticaju i samim tim više promet moguće je zasnovan na isti iznos od uloženog novca, koji su veoma dobre vesti za vlasnike visoke vrednosti tovar.
6 HLT stavlja svoje kontejnere u operaciji od ovog posla i zbog toga je konkurentnija u smislu stopa nivo od drugih uskih.


Servis frekvencija:
Wuhan je dva polazaka svake nedelje: Wed andamp; Fri.


Pokrivenosti uslugama:
Odredište ћelezniиkih stanica u Evropi su:
Malaszewicze, Poljska;
Hamburg, Njemačka;
Duisburg, Njemačka;
Lyon, Francuska, via Duisburg.

Iako su discharging stanica ograničen, smo ne možete da distribuirate tovar iz gorepomenute stanica za celu Evropu u roku od 1-3 dana dolaska voza.

Takođe, smo mogu Coach tovar po Kini Wuhan zeleznicku stanicu sa brzi jeftinijih usluga u roku od 1-2 dana.


Bave železničke Ekspres, izvoz i uvoz usluga, HLT je jedan od najveće poverenje dobavljači železničkih pruga na Kina-Evropa hanxinou Ekspres punom kontejner load(fcl) iz Vuanu servisa na veliku stopu, a иuturi kompanija takođe ponudu te Kina-Evropa za hanxinou železničke Ekspres puni kontejner load(fcl) iz Vuanu DAP, DDU, DDP ili vrata do vrata usluge.

Hot Tags: HANXINOU Kina-evropski železničke express puni kontejner load(FCL) iz Wuhan dobavljači preduzeće, izvoz, uvoz, stopa, DAP, DDU, DDP, vrata do vrata, novi put svile prugu do kontejnera u Nemačku, Kina železničke Ekspres do kontejnera u Evropu, Kina Evropa rail pored kontejnera u Poljsku