Tel: +86-574-87852338
E-mail: dustin@hltnb.com
Dom > o nama

Ko smo mi?
Smo, HLT INTERNATIONAL LOGISTIKE NINGBO LTD (brend ime: Handamp; T), su pionir u Kini-evropski železničke Express usluge. Imamo bilo poslovati na međunarodnom prugom iz Kine za centralnu Aziju i Rusiju za više od 10 godina i posvetila sebe u Kini-evropski železničke Express usluge od 2013 godine, kada je bila godina redovni teretni vozovi blok između Kine i Evrope je postala uobičajeno. Do danas, Handamp; T je da radi na 7 popularna Kina-evropski železničke Express rute i Handamp; T svoje kontejnere se stavljaju u upotrebu na tim ulicama, što znatno povećava našu prednost u pogledu stope i flexibilities.

Zapadno andamp; Istok:Ne samo radimo na zapad teretni vozovi blok iz Kine u Evropu. Zapravo smo vrlo aktivni u istok teretni vozovi blok iz Evrope do Kine, a iz nekoliko glavnih discharging stanica obavljamo distribuciju širom Kine.

Pun kontejner opterećenja tovar je većina na Kina-evropski železnička Express.However, postoji ogroman volumen manju od tereta kontejner opterećenja na tržištu, koji će biti isporučeni putem vazduha. Imajući u vidu takva tržišna potražnja, pružamo sedmični lci konsolidacije usluge iz Wuhan, Hefei i Zhengzhou u Evropu na Kina-evropski železničke Express. U međuvremenu, vodimo lci teret iz Evrope nazad u Kinu i.


Naše istorije:
Osnovan 1997, Handamp; T je postao širom zemlje logistike grupu, koja pokriva većinu glavnih luka Kine. Handamp; T Ningbo je podešen u 2004 i postala je nezavisna podružnicu u 2009.We je počeo kao љpeditera u okean teretni, a mi smo se razvili biti eksperti u ispod 5 polja:
Železnički usluga između Kine i Eorope, CIS, Rusiji i Mongoliji;
Intermodalnog usluga između istoka/jugoistočnoj Aziji i ZND (Intermodal znači kombinacija dva ili više načina transporta) u okviru BrendaTDL;
Li siguran da ћeliљ;
Transshipment;
Kontejner more teretni.
Smo su takođe u korišćenim kontejner prodaja/lizing, skladištenja, distribucije, traking, carinske dozvole usluge.
Da biste saznali više o svoje logističke sektore koji nije Kina-evropski železničke Express usluge, detektivi nisu ni posetite naš dom sajt:www.hltnb.com.


Koliko je dobar Handamp; T?

* Smo doprinela jačinu najveći teret iz Dћuћang u Kini na Kinu Evropi železničke Express;
* 20% od kontejneri isporučenih Ningbo Beilun Željeznička stanica u centralnoj Aziji oblast obrađuje nas;
* 500 najbogatijih tvrtki TESCO, Samsung, Haier i Kina resursi su na našu listu kupaca;
* Mogu li pružamo kontejnere za utovar u roku od 1 sata po zahtevu u Ningbo, Yiwu ili Taizhou, koja vrlo malo logistici kompanije su u stanju;
* Smo napravili sigurno isporuke za više od 5 000 kupce, koja pokriva 80% oblasti celog sveta;
* Neke logističke kompanije imaju samo jedno rešenje za tvoj teret, ali mi smo jaki na pružanje raznih logističkih rešenja sa naše detaljnije znanje u moru, železničkim, avio i traking usluge. Cilj nam je da optimizujete svoje troškove logistike dok sigurno i brza isporuka.


Kakve klijente o? Handamp; T?
VERSHOLD (TESCO ključni snabdevač): andquot; Hvala ti za pomoć. Napokon smo stigli pre roka i TESCO Poljske je satisfied.andquot; --Smo pokupili 14 kontejnera promociju robe iz svoje fabrike u Linyi, u Kini i isporučili Kina-evropski železničke Express iz Wuhan u Poljsku, koja je stigla 12 dana kasnije u Malaszewicze stanici. Gore na 65% troškova su sačuvane u poređenju sa li siguran da ћeliљ.

Pekka, kupac iz Finske: andquot; da kupim direktno od kineske fabrike i Handamp; T raspoređuje vazduh/železničke isporuke za mene sa različitih lokacija u Kini sve do mog grada. Nijednom Handamp; T me izneverio. U stvari, nikad nisam upoznala Handamp; T ljudima u lice pre nego što sam im dao moju prvu isporuku! Ovo je sjajno! Nadam se da ih, i nikad ne pokuša da iskoristi this.andquot;


Zašto Handamp; T?
Postoje mnoge andamp logistike; špedicije kompanije na tržištu, u Ningbo sami možete videti više od 1 000. Zasto onda Handamp; T je bolji izbor? Odgovor je: ne svako preduzeće logistike koja ima fensi sajt je pouzdan, ali u Handamp; T je iskrena logistika snabdevač zahvaljujući svom 19 godina brend istorije i širom zemlje mreže možete pronaći. Na tržištu logistike je uzbudljivo u Kini, ali Nitkone #39; s takođe problematična. Tamo je nekoliko loše i ljudi u, pravio razne vrste trikove trgovac Prekomorski kupaca koji nisu posetili njihovu kancelariju u Kini--bilo kako bilo, ako imaju fensi sajt, ko zna koje imaju jedini zaposleni 1-2 i donand #39; t ni imati osnovno kancelariju lokacije? Takav takozvani logističke kompanije imaju vrlo male troškove i voljni su da ponudi super-niske stope, ali oni nisu sposobni da odgovorite da li vrste tvrdnje u slučaju nesreća. Štaviše, neke čak i uceni Prekomorski kupci sa Bill Ladings u svom posedu. Čuvajte se od takvih kompanija!
Nasuprot tome, Handamp; T grupa ima 300 plus zaposlenih i 15 plus vlasnici kancelarija širom zemlje. Handamp; T Ningbo ima 32 zaposlenih, većina koji imaju 8 godina ili iznad Radno iskustvo u ovoj industriji. Nitkone #39; s je prijavila prosečnog životnog veka kineskih kompanija je samo 2,5 godine, ali smo uspostavili kancelariju u Ningbo više od 13 godina otkada si samo ogranak glavnom štabu. Sve ove činjenice objasniti zašto smo sami ugasite od mnogih konkurenata.